+381 38 22 62 23 fax +381 38 22 62 25 ffk-kosova@hotmail.com

off

Finalja e Digitalb Kupës së Kosovës më 7 qershor

Sot më 16 prill, KE i FFK-së nën drejtimin e Fadil Vokrrit kryetar, mbajti mbledhjen e vet të radhës ku shqyrtoi shumë çështje me rëndësi për futbollin e Kosovës. Anëtarët e KE debatuan rreth përgatitjeve për ndeshjet e radhës të përfaqësueses së Kosovës kundër Turqisë dhe Sengalit që do të...
Posted On 16 Apr 2014
, By

RAIFFEISEN SUPERLIGA

off

Orari i ndeshjeve të tri javëve në vazhdim

Ndeshjet Prishtina-Trepça dhe Drenica-Feronikeli, që do të zhvillohen, të premten, do ta hapin javën e 25-të në Raiffeisen Superligë. Këto sfida janë caktuar për të premten, pasi skuadrat i pret...
Posted On 16 Apr 2014
, By

Aktivitetet e kryetarit

off

Nga mbledhja e KE të FFK-së

Sot më 1 prill, KE i FFK-së nën drejtimin e Agim Ademi nënkryetar, mbajti mbledhjen e vet të radhës ku shqyrtoi shumë çështje me rëndësi për futbollin e Kosovës. Anëtarët e KE u njohën rreth...
Posted On 01 Apr 2014
, By